Промо Обяви ДОБАВИ ПОЧИВКА ТУК !

Охрид - ГРАДЪТ НА СВЕТЛИНАТА И БЕЛИТЕ ВЪЛНИ 3дни/ 2 нощувки

Оферта № 2297 Видяна 18 пъти
Преглед на офертите от lavida_bs
Описание: 26.04.- 28.04.2019
Слънчев град, разположен в югозападната част на република Македония, потънал в зеленината на живописните гори на планината Галичица и обливан от нежните вълни на омайното Охридско езеро, съчетал в себе си многовековна история и вълшебна красота. Неслучайно е наричан и град на светлината. Не само заради топлите слънчеви лъчи, които огряват безбройните църкви и нежните сини води на магично красивото Охридско езеро, но и заради факта, че градът е люлка на духовността и културата. В града се намира най – старият университет в Европа, основан през IX век благодарение на дейността на св. Климент и св. Наум. Поради множеството църкви градът е наречен балкански и европейски Йерусалим. Колкото и време да останете в този вълшебен град, няма да Ви стигне да се насладите на прекрасните гледки, спокойната атмосфера, вкусната храна и възможностите за релакс.
ПЪРВИ ДЕН
Отпътуване в посока Македония. По пътя почивка и обзорна обиколка на Скопие - катедралата св. Климент Охридски, площад Македония с паметника "Воин на кон", фонтаните и новите скулптурни композиции, домът музей на Майка Тереза, старият квартал Вароша – скопската чаршия.
Отпътуване за македонската перла Охрид - царството на белите вълни.Настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.
ВТОРИ ДЕН
Закуска. Обзорна обиколка на Охрид - Самуилова крепост, Стария град, средновековната базилика „Света София“, храм Св. Йоан Богослов Канео, разходка с корабче по вълшебните сини води на Охридското езеро/по желание/, манастирски комплекс „Св. Наум“/по желание/, храм „Света Богородица Перивлепта“. Вечеря. Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН
Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване. По пътя почивка в Скопие, разглеждане на града и отпътуване за България. Пристигане в България късния следобед.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с лицензиран автобус
2 нощувки със закуски в хотел „Garden“ 3*
Пешеходна разходка в Скопие
Пешеходна разходка в Охрид
Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“
Местен лицензиран екскурзовод

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Разходи от личен характер
Входни такси за посещаваните обекти
Разходка с корабче по Охридското езерото – 6 euro
Вечеря 3-степенно меню – 8 euro
Охридска вечер – 15 euro
Застраховка „Отмяна на пътуване“
Удобства:
Цена на човек: 225 лв.
Охрид - ГРАДЪТ НА СВЕТЛИНАТА И БЕЛИТЕ ВЪЛНИ 3дни/ 2 нощувкиОхрид - ГРАДЪТ НА СВЕТЛИНАТА И БЕЛИТЕ ВЪЛНИ 3дни/ 2 нощувкиОхрид - ГРАДЪТ НА СВЕТЛИНАТА И БЕЛИТЕ ВЪЛНИ 3дни/ 2 нощувкиОхрид - ГРАДЪТ НА СВЕТЛИНАТА И БЕЛИТЕ ВЪЛНИ 3дни/ 2 нощувкиОхрид - ГРАДЪТ НА СВЕТЛИНАТА И БЕЛИТЕ ВЪЛНИ 3дни/ 2 нощувки

За контакти и резервации:
Населено Място: БУРГАС
Телефон: 0898785018
Моб. Телефон: 0888486542
Изпратете запитване за тази оферта
Посетете Уеб Сайта ни
© 2019 pochivka.info.
Всички права запазени